DANS IN TACERE

Suntem bucuroși să vă anunțăm că în școala noastră se va desfășura un proiect inedit în colaborare cu Asociația Procultura Surzilor și Fundația MOL. Proiectul numit ,,Dans în tăcere”, are ca scop implementarea unui program de terapie prin dans destinat elevilor de la ciclul primar și gimnaziu.
Perioada desfășurării proiectului va fi între ianuarie și iunie 2024, iar prima activitate a fost selecția elevilor care vor participa la activitățile proiectului.
În cadrul acestui program, elevii vor avea ocazia să se exprime prin dans, să își dezvolte abilitățile sociale și emoționale și să-si crească încrederea în sine.
Așteptăm cu nerăbdare să începem activitățile și să vedem cum dansul îi va transforma într-un mod minunat și benefic pentru ei.
Proiectul este implementat împreună cu partenerii noștri cu experiență în dans-terapie și dans creativ pentru copii TMoves prin Sorina Petrescu și sprijinit de Fundaţia pentru Comunitate / A Közösségért Alapítvány si MOL Romania prin Programul MOL pentru sanatatea copiilor.